Gordijnen Hellevoetsluis

De beste gordijnleverancier van Hellevoetsluis

Uw woning is pas echt compleet wanneer er gordijnen zijn. In onze showroom in Hellevoetsluis vindt u hoogstaande gordijnmerken, zoals Eijffinger, Kobé, Vadain en Egger. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons uw eigen gordijnen te ontwerpen. 

Waarom gordijnen bestellen bij Hazelbag Woningstoffering in Hellevoetsluis?

Bij Hazelbag Woningstoffering staat persoonlijk advies altijd bovenaan. Het is ons streven om een perfect eindresulaat te bereiken, waarmee uw woonwensen werkelijkheid zijn gewordenNatuurlijk zijn wij niet de enige leverancier met goede gordijnmerken, maar onze vakkennis en het ruime aanbod gordijnstoffen zorgen voor een verbluffend eindresultaat. Daarnaast heeft u bij Hazelbag Woningstoffering in Hellevoetsluis de mogelijkheid om uw eigen gordijn te ontwerpen!

Om u zo optimaal mogelijk te helpen bieden wij u de optie om een online afspraak te maken met onze gordijnspecialist. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Door een online afspraak te maken profiteert u van onze vakkennis en persoonlijke advies. Ook kunt u tijdens deze afspraak in Hellevoetsluis uw eigen gordijn ontwerpen. Gegarandeerd resultaat!

Ons assortiment gordijnen in Hellevoetsluis 

De mooiste gordijnen van Hellevoetsluis en omstreken vindt u bij Hazelbag Woningstoffering. Wij bieden een breed assortiment prachtige gordijnen en vitrage van diverse topmerken. Onze gordijnen kunnen ook nog eens op verschillende manieren gebruikt worden: in combinatie met een rails, roedes of zelf een elektrische rails.

Onze gordijncollectie bestaat uit gordijnen in verschillende soorten en maten. In onze showroom vindt u prachtige rolgordijnen.Ook bieden wij u een ruime keus aan vouwgordijnen voor Hellevoetsluis en omgeving. Daarnaast kunt u in onze winkel te Hellevoetsluis ook jaloezieën, shutters, duettes en andere vormen van raamdecoratie vinden. Doordat wij zulke ruime keuzemogelijkheden bieden is het van belang dat u goed geholpen wordt tijdens het maken van de juiste keuze.

Gordijnen Vadain

Maak een afspraak voor opmeten! 

De prachtige gordijnen die u uitzoekt, komen alleen tot hun recht wanneer zij gemaakt zijn in de juiste afmetingen. Daarom is het van groot belang dat uw gordijnen in de juiste afmetingen gemaakt worden. Een goede reden om een inmeetafspraak te maken met onze adviseur bij Hazelbag Woningstoffering. Het plannen van een afspraak kan heel eenvouding online. 

Kom voor al uw interieuradvies naar onze winkel in Hellevoetsluis.

Wilt u meer veranderen dan alleen de gordijnen? In ons assortiment hebben wij ook diverse vloeren, behang, verf en andere vormen van raambekleding. Door onze uitgebreide collectie kunnen wij u helpen om tot een prachtig en compleet eindresultaat te komen.

Onze mooie collectie gordijnen en vitrage is te bekijken in de showroom van Hazelbag Woningstoffering te Hellevoetsluis. Hier bieden wij u een ruime collectie stoffen aan van topmerken als Kobe, Vadain, Eijffinger, Jab, Chivasso, Van den Acker en Egger. De gordijnen kunnen toegepast worden op roedes, op een standaardrails en op een elektrische rails.

Gordijnen Kobé Gordijnen Vadain


Confectie gordijnen 

De uitstraling van gordijnen wordt voor een groot deel bepaald door de confectie. De combinatie van de stof en de plooi in het gordijn bepaalt hoeveel licht het gordijn doorlaat en hoe soepel het gordijn valt. Onze gordijnstoffen kunnen geconfectioneerd worden op de traditionele wijze, maar ook op de golfbandconfectie methode. Hierdoor is er voor welke toepassing dan ook, het perfecte gordijn.

Confectie gevoerde gordijnen

Waarom kiezen voor confectie gevoerde gordijnen? Wij hebben een vijftal redenen verzameld waarom gordijnen gevoerd moeten worden.

  • Ze zijn verduisterend, ideaal voor op een slaapkamer
  • Het werkt isolerend
  • Het gordijn wordt beschermd tegen het zonlicht
  • De akoestiek in de woning wordt verbeterd
  • Het gordijn heeft meer volume en gewicht, waardoor het mooier valt
Gordijnen Gordijnen Vadain

Vlamvertragende gordijnen

Vlamvertragende gordijnen werden in het verleden geïmpregneerd met een chemisch product. Bij het wassen van van deze geïmpregneerde gordijnen vermindert de brandvertragende werking. Tegenwoordig is daar verandering in gebracht. Vlamvertragende gordijnen worden nu geproduceerd met brandvertragende garens. De garens blijven hun werking altijd behouden, ook na het wassen van het gordijn. Bij Hazelbag Woningstoffering in Hellevoetsluis beschikken wij over een breed assortiment vlamvertragende gordijnen, waardoor er voor ieder interieur een passend gordijn is.

Eijffinger gordijnstoffen

Een wereldbekend bedrijf met al meer dan 135 jaar gordijnstoffenervaring in huis! Eijffinger straalt uniekheid uit door het leveren van kwaliteit, unieke dessins, gecombineerd met een uitstekende service. Eijffinger levert steeds verrassende en exclusieve producten die een interieur kwaliteit en een uitgesproken karakter geven, hieraan heeft Eijffinger haar lange bestaan te danken. Men beschikt over een eigen creatieve studio met de beste industriële productontwerpers voor wand- en raambekleding. Creativiteit en innovatie zijn twee krachtelementen van Eijffinger. Men biedt een zeer brede collectie aan van: borduur-, inbetween- en transparante stoffen. Daarnaast biedt men ook kamerhoog-, weef- en drukstoffen aan. Dit alles is mogelijk in allerlei sferen zoals glamour, klassiek, natuur, modern, exotisch, folklore, retro of romantisch. 

Kobé gordijnstoffen

Spreken de volgende vier steekwoorden u aan: Verassen, verleiden, inspireren en vernieuwen? Dan bent u in de wereld van Kobé terecht gekomen, die u een omvangrijke collectie gordijnstoffen aanbiedt. Dit is namelijk een wereldwijd bekend merk van Kobefab International B.V., de organisatie die een passie heeft voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige stoffen en wandbekleding. Al ruim 35 jaar staat Kobé bekend als een belangrijke speler op het gebied van interieur-, design- en lifestyle.

Door een unieke persoonlijkheid en een modern handschrift heeft Kobé zich gevormd tot een origineel Nederlands interieur modemerk. De nieuwste interieur- en modetrends zijn de inspiratiebronnen voor het Design team. Ze combineren deze trends met traditionele thema’s, waardoor een bijzonder product ontstaat. Allereerst krijgen design en kleur hun vorm, vervolgens wordt gezocht naar innovatieve productietechnieken en garen. Hieruit ontstaat een stof die voldoet aan hoge normen op het gebied van prestatie, kwaliteit en duurzaamheid. Als de stof aan deze voorwaarden voldoet, dan is een nieuwe stof geboren met kenmerkende Kobé karakter. Wij bieden u de verschillende kwaliteiten aan zoals: Bandaro, Batist, Bisette, Bostella, Breakline, Buccari, Cascarda, Chenny, Congada, Ekon, Fandango, Flame, Forte, Frisky, Fusion, Gavotte,  Ilka, Jazz, Lavina, Lavina Str, Libra, Liza, Locking, Mandrage, Metallic, Odder, Polvere, Ragga, Rome, Safe, Sapari, Skip, Sousta, Troika, Twist, Zouk. Tevens zijn er extra mogelijkheid om de vouwgordijnen te personaliseren.

Van den Acker

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels